Jouw proefles gratis

Waarom gratis?

Jouw rij coach

Ingrid Lucassen, RIS gecertificeerd

Voor de les

Ingrid komt voorrijden. Er worden enkele vragen gesteld die voor succesvol lessen belangrijk zijn. Misschien heb je al gereden. Je doet een ogentest: Kun je op 25 meter afstand het kenteken van een auto goed lezen?

Jouw les

Ingrid laat je in 60 minuten kennis maken met autorijden. Je eerste les al mag je sturen, de versnelling bedienen, achteruit rijden en als je het aandurft en aankunt, mag je zelf van thuis naar ons oefengebied sturen en zelf naar huis sturen. De proefles geeft antwoord op meerdere vragen. Daarnaast is het super gaaf je eerste rijervaring op te doen.

Bespreking

Eerst laat ik jou aan het woord. Vond je het leuk? Vond je het spannend? Te spannend? Welke verwachtingen heb je na deze ervaring? Ben je een (beetje) een natuurtalent?

Waar jouw rij coach redelijkerwijs al iets over kan zeggen en dan nog met de nodige voorzichtigheid ná de proefles is of je de bediening snel onder de knie zult krijgen.

Als een gemiddeld getalenteerde leerling 40 uur les nodig heeft, zal deze leerling 20 uur les nodig hebben om het voertuig te kunnen bedienen en 20 uur les om rijp te zijn voor het examen.

Het allerlaatste wat je wilt, is voor de gek gehouden worden over het aantal te verwachten lesuren. 2 x 1 1/2 uur lessen per week is effectiever dan 1 x 1 1/2 per week. Als je 1 x per week in de gelegenheid bent te lessen, wordt het al moeilijker een verwachting uit te spreken.

Ga je bij Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool lessen, bespreken we regelmatig je vorderingen en kunnen we ná 60% van je rijopleiding redelijk inschatten wat je nog te wachten staat. Hier zijn de lessenpakketten ook op afgestemd.

Er wordt werk gemaakt van hoe jij snel en prettig leert.

Je kunt ook zelf sturend optreden om heel effectief je rijopleiding te volgen.

1. Haal je theorie op de manier en binnen de tijd die wordt geadviseerd.

2. Doe de tussentijdse toets. Een examinator van het CBR neemt deze toets af. Dit is een hele goed voorbereiding op je examen.

3. Het maken van opgegeven huiswerk levert veel tijdwinst op. Immers wat je weet, hoef ik niet uit te leggen.